Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τουμπεκί ψιλοκομμένο


Μάλιστα. Στήνουν τοίχο έξω από τη Βουλή, για να προστατέψουν τους σωτήρες μας. Από κάτι αχάριστους κοπρίτες που κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους. Που δεν εκτιμούν την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και τη συνέπεια των βουλευτών. Την αγωνία τους να μας σώσουν! Τις θυσίες που έχουν κάνει για το κοινό καλό. Την ακλόνητη και γενναία στάση τους απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών μας.
Αυτό κι αν είναι αχαριστία! Αυτή την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα, αντί να κάνουν όλοι «τουμπεκί ψιλοκομμένο», να κάθονται στον καναπέ τους με το τηλεκοντρόλ κολλημένο στο Mega Channel, να κάνουν το σταυρό τους και να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του Βενιζέλου, τα τσογλάνια βγαίνουν στους δρόμους! 
Διαδηλώνουν και εκτοξεύουν ύβρεις, έξω από το Ναό της Δημοκρατίας. Εθνικός ξεπεσμός! Βαρβαρότητα! Έχουμε γίνει ο περίγελος της Οικουμένης…
Και τι σου ζητούν αγροίκε και απολίτιστε Έλληνα; Απλά να το βουλώσεις και να ψοφήσεις σε μια γωνιά! Ή από ασιτία θα πάς, ή θα ψοφήσεις σε κανένα ράντζο νοσοκομείου! Βούλωσέ το λοιπόν και κάνε αυτό που σου λένε! Αυτοί ξέρουν τι κάνουν! Πάντα ήξεραν. Εσύ είσαι μαλάκας και νόμιζες ότι θα τη βγάζεις μια ζωή με δανεικά κι αγύριστα… Το Κράτος είσαι εσύ! Εσύ δανειζόσουν τόσα χρόνια! Εσύ έπαιρνες μίζες και έκανες ρουσφέτια! Εσύ ψήφιζες!!!
Αυτοί απλά έκαναν τη δουλειά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου