Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στη χώρα της κωλοτούμπας

Δε μπορώ άλλο να το βουλώσω! Κάτι με πνίγει... Μια δυσοσμία που αναδύεται από παντού... Μια υποκρισία που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί... Θέλουν να μας σώσουν λέει! Ποιοί; Ο ηλίθιος, ο κωλοτούμπας και ο Καρατζαφέρης!
Θεέ μου που ζω; Μήπως είναι εφιάλτης όλα αυτά; Δε μπορώ άλλο, θα σκάσω! Θέλουν να μας σώσουν αυτοί που καταλήστεψαν το δημόσιο πλούτο, αυτοί που εξέθρεψαν τη διαφθορά και τη διαπλοκή και κάτι φασιστοειδή!!! Έφτιαξαν μάλιστα και κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μπροστά στον κίνδυνο της πτώχευσης!!! Της πτώχευσης για την οποία μεθοδικά εργάζονταν χρόνια τώρα και τελικά μας οδήγησαν!
Δεν μας έφταναν τόσα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που πληρώνουμε, θα πληρώνουμε τώρα και άχρησους από τη Ν.Δ και το ΛΑΟΣ!
Έφεραν μάλιστα και πρωθυπουργό low profile γιατί οι φάτσες τους δεν έκαναν πλέον στα κυριλέ σαλόνια της Ευρώπης!!! Και δεν ντρέπονται!!! Και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, όσοι μπορούν να κυκλοφορήσουν! Και βγαίνει αυτή η Διαμαντοπούλου και μιλάει για ΠΑΣΟΚ plus! Γιατί το ΠΑΣΟΚ simple δε μας ξεκώλιασε αρκετά!!! Και η ΝΔ θα ακολουθήσει με extra large! Το ΛΑΟΣ, ως λαϊκόν κόμμα θα δίνει δώρο τη βαζελίνη! Μας περιμένουν μεγάλες στιγμές!!!

 Ουφ!!! Τα είπα και ξεθύμανα!!! Προς το παρόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου