Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δεν πάει άλλο!


Δεν πάει άλλο με αυτά τα λαμόγια! Πρέπει να ξεβρομίσει ο τόπος. Κανείς λογικός άνθρωπος δε μπορεί σήμερα να ακούει Βενιζέλο και Σαμαρά, να συναγωνίζονται στο λαϊκισμό, το ψέμα και την υποκρισία.
Κανείς, εκτός από αυτούς που λειτουργούν με ιδιοτελή κριτήρια, από αυτούς που επωφελήθηκαν από την εκτεταμένη διαφθορά και το πελατειακό κράτος.
Ποιος θα πιστέψει πλέον αυτούς που έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας! Αυτούς που άλλα νομοθετούν, άλλα λένε και άλλα κάνουν; Αυτούς που επί δεκαετίες κατασπατάλησαν το δημόσιο πλούτο, χρέωσαν τη χώρα με υπέρογκα δάνεια και τώρα υπόσχονται να μας σώσουν από τον κακό τους εαυτό! Αυτούς που εφηύραν τη διαπλοκή, αυτούς που με νόμους και δήθεν εξεταστικές συγκάλυπταν ο ένας τον άλλο, αυτούς που δημιούργησαν το κομματικό κράτος, διορίζοντας, επίορκους, ανίκανους και άχρηστους υπαλλήλους.
Πιστεύει κανείς σήμερα ότι ο μόνος πολιτικός που τα «πήρε» ήταν ο Άκης; Που πήγαν άραγε τα 100 εκατομμύρια € της Siemens; Που πήγαν τα εκατομμύρια των ομολόγων; Τα δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων; Ποιοι επένδυσαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας; Είναι τυχαίο ότι όλες οι Εξεταστικές κατέληξαν σε αδιέξοδο;
Τρομερό πλήγμα για έναν πολιτικό να χάσει την αξιοπιστία του. Ότι και να λέει, όποια επικοινωνιακά τρικ κι αν χρησιμοποιεί, όλοι τον παίρνουν στο χαβαλέ. Προκαλούν θυμηδία και αποτροπιασμό αυτά που λέγονται προεκλογικά από τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Κάλλιο να σου βγει το μάτι… λέει μια λαϊκή παροιμία. Αλλά αυτοί είναι τόσο παχύδερμα που δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα. Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο! Εξακολουθούν και συμπεριφέρονται όπως και πριν. Μόνο που μαζί με τις συνήθεις προεκλογικές υποσχέσεις, σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό. Σαμαράς και Βενιζέλος σε ένα ανελέητο κυνήγι αρλούμπας, παπαρολογίας και τρόμου. Με τη μόνη διαφορά ότι κανείς πια δεν τους πιστεύει πια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου